Olvastuk Cikk Blokk

Olvastuk Cikk Doboz

2017.05.14. 16:25

Káprázatosan elegáns Franciaország 64 éves first ladyje

Beiktatták az új francia elnököt. Emmanuel Macront természetesen felesége is elkísérte az eseményre.

Emmanuel Macron megválasztott francia államfő vasárnap délelőtt ünnepélyesen átvette az elnöki hatalmat Francois Hollande távozó államfőtől - írja a 24.hu.

Az új elnököt - aki 39 évével Napóelon óta a legfiatalabb vezető Franciaországban – 25 évvel idősebb felesége, Brigitte  is elkísérte. A 64 éves francia first lady a nyag betűs Francia Nő megtestesítője: elegáns, stílusos, magabiztos. 

Brigitte  Trogneux  fotói bizonyítják: az éltkor valóban csak egy számjegy, semmi több:

 

 

 

 

(Fotók: MTI/AP/AFP)

 

2020.02.26. 00:03

Aztán mondd csak, tudod-e ki volt Brezsnyev?

Távol álljon tőlem, hogy erősítsem az „aki fiatal, az hülye is” sztereotípiát, a kor nem érdem, hanem állapot. Az viszont tény, hogy mi a kommunizmust csak töriórán tanultuk.
2020.02.25. 23:55

Nagyon kellemetlen lezárások jönnek Budapesten

Újabb szakaszához érkezik hamarosan az M3-as metró vonalának felújítása, március 9-től a déli szakasz rekonstrukciójával párhuzamosan két belvárosi állomást is lezárnak – olvasható a BKK weboldalán.
2020.02.25. 23:53

Így néz ki mot Sugár Berci - Bery már a múlté

Ritka az olyan ember, különösen a híresség, aki őszintén és szépítgetés nélkül tud szembenézni múltjával. Sugár Bertalan az Ébredj velem! című slágerrel lett híres az ezredfordulón, popénekes alteregója, Bery azonban a múlté.
2020.02.25. 23:48

Schmitt Pál: Ilyen helyzet még nem volt

Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke bízik abban, hogy a tervek szerint lehet megrendezni idén a tokiói olimpiát, de a koronavírus-járvány miatt optimizmusa egyelőre kincstári.

Hirdetés 1

Hirdetés 2

Hirdetés 3