Olvastuk Cikk Blokk

Olvastuk Cikk Doboz

2016.07.12. 06:35

Egy harmadik ájult lányt is találtak a zenekari öltözőben a Balaton Soundon

Egyre meredekebb a történet: a kanadai zenekar hat lányt vitt az öltözőjébe.

Kiderült: összesen 6 lányt vitt az öltözőjébe a kanadai DVBBS nevű formáció a Balaton Sound-on. A 6 lányból 3-an rosszul lettek, ketten az öltözőben estek össze, a 3. lány pedig a WC-n lett rosszul - írja a Bors

Az ájult lányokra az öltözőkonténerben találtak.  A többi lány elszaladt, ahogy a kanadai testvérpár is lelépett, magukra hagyták eszméletlen rajongóikat, az esetről senkinek sem szóltak. A Borsnak egy informátor számolt be a részletekről:

Biztonságban érezték magukat, hiszen sokan voltak. Megbíztak a vendéglátóikban, hiszen ők sztárok, mindig jófejek. Nos, ezt gondolták nagyon rosszul. Sokszor látunk olyat, hogy a sztárok rajongó lányokat visznek be magukkal, aztán egy gyors szex után egy dedikált pólóval útjára is engedik őket. De ilyen aljasságot még nem látott a szakma, hogy ájultan otthagyjanak bárkit a földön. És ha nagyobb baj történik? Ha nem találja meg a takarító személyzet a lányokat? - mondta az informátor. 

A Balaton-parti kórházban ahova a lányokat a mentő vitte, hírzárlatot rendeltek el. A lap úgy tudja szintetikus drogokat találtak a fiatalok szervezetében.

 

További részletek a Bors oldalán >>

2021.06.17. 21:25

Két gyermeket sodort el egy autós a II. kerületben

Egy nőt és két gyermeket sodort el egy autós Budapesten, a II. kerületi Pusztaszeri úton szerdán kora este.
2021.06.17. 21:02

Ráborult a bálázógép, helikoptert is riasztottak hozzá

A jelek szerint ez a mezőgazdasági szezon sem múlik el súlyos baleset nélkül. A napokban Szankon zuhant rá a bálázógép egy gazdálkodóra.
2021.06.17. 20:59

Ilyen gyerektáborról még soha nem hallottál

A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar CSSI Talajtanos Helyszínelők csapata 3 napos Extrém talajtani tábort szervez 14-18 éveseknek és örökifjú pedagógusoknak.
2021.06.10. 22:09

Erre még a jó hangulatod is rámehet

Kutatók arra kerestek választ, mikor ideális elaludni és felkelni ahhoz, hogy a hangulatzavarok előfordulásának esélyét csökkentsük.
2021.06.10. 22:05

Mi az emberi életkor végső határa?

Régóta foglalkoztatja a kutatókat a kérdés, hogy mi lehet az a kor, ameddig kitolható az emberi élettartam.

Hirdetés 1

Hirdetés 2

Hirdetés 3