Olvastuk Cikk Blokk

Olvastuk Cikk Doboz

2016.03.29. 18:55

Döbbenetes, mit alkotott ez a magyar programozó

Nincs több idegörlő sorbanállás a hivatalokban.

Aki  az utolsó pillanatban akar mindent elintézni, vagy egyszerűen csak utál hosszú órákon át egy hivatalban álldogálni, annak van egy jó hírünk: egy lelkes magyar programozó, Nagy Attila összerakott egy oldalt, ahol az összes okmányiroda és kormányablak elérhető, így pár kattintással bárki könnyedén megtalálhatja, hogy hova lehet leghamarabb időpontot foglalni.

 

A térképes hivatalkeresőt itt találod.

2020.02.26. 00:03

Aztán mondd csak, tudod-e ki volt Brezsnyev?

Távol álljon tőlem, hogy erősítsem az „aki fiatal, az hülye is” sztereotípiát, a kor nem érdem, hanem állapot. Az viszont tény, hogy mi a kommunizmust csak töriórán tanultuk.
2020.02.25. 23:55

Nagyon kellemetlen lezárások jönnek Budapesten

Újabb szakaszához érkezik hamarosan az M3-as metró vonalának felújítása, március 9-től a déli szakasz rekonstrukciójával párhuzamosan két belvárosi állomást is lezárnak – olvasható a BKK weboldalán.
2020.02.25. 23:53

Így néz ki mot Sugár Berci - Bery már a múlté

Ritka az olyan ember, különösen a híresség, aki őszintén és szépítgetés nélkül tud szembenézni múltjával. Sugár Bertalan az Ébredj velem! című slágerrel lett híres az ezredfordulón, popénekes alteregója, Bery azonban a múlté.
2020.02.25. 23:48

Schmitt Pál: Ilyen helyzet még nem volt

Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke bízik abban, hogy a tervek szerint lehet megrendezni idén a tokiói olimpiát, de a koronavírus-járvány miatt optimizmusa egyelőre kincstári.

Hirdetés 1

Hirdetés 2

Hirdetés 3